Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας προσπαθούσαν να διαχειριστούν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να μεταβούν σε χωριό του Ηρακλείου με πρωταγωνιστή έναν 45χρονο άνδρα, ο οποίος υπό την επήρεια αλκοόλ, κυνηγούσε να σκοτώσει το ίδιο του το παιδί με… χατζάρα.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όταν ο 45χρονος επέστρεψε στο σπίτι του μετά από βόλτα που είχε πάει, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Μόλις έφτασε στο σπίτι και αντίκρισε τη σύζυγο και τα δύο από τα τέσσερα παιδιά του, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί, άρχισε να φωνάζει και να σπάει ό,τι έβρισκε μπροστά του.

Ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα, τα τζάμια από πόρτες και παράθυρα, οι εσωτερικές πόρτες του σπιτιού έγιναν κομμάτια, εξαιτίας του μένους του 45χρονου, που σε κατάσταση αμόκ, εξαπέλυε ύβρεις προς τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

Τα πράγματα όμως πήραν ανεξέλεγκτη τροπή, όταν ο θερμόαιμος άνδρας άρπαξε μία χατζάρα, που είχε στο σπίτι και άρχισε να κυνηγάει τον έναν από τους δύο ανήλικους γιους του.

Έντρομοι οι γείτονες, που άκουγαν τον 45χρονο πατέρα να βρίζει και να σπάει-κάτι που έκανε συχνά- χωρίς δεύτερη σκέψη, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Άνδρες του ΤΑΕ, που έφτασαν στο σημείο, προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, ενώ απομάκρυναν την υπόλοιπη οικογένεια σε συγγενικό τους πρόσωπο σε κοντινή περιοχή.

Τελικά ο 45χρονος, μετά την επέμβαση της αστυνομίας, ηρέμησε, αφήνοντας όμως πίσω του στην κυριολεξία ένα… «βομβαρδισμένο» σπίτι.

Πηγή: www.cretapost.gr