Ιταλική καρμπονάρα με λουκάνικο
Υλικά
320 γρ. μακαρόνια φουσίλι
200 γρ. λουκάνικο
50 γρ. κρεμμυδιού
3 κρόκοι αβγού
3 κ. σούπας τυρί πεκορίνο τριμμένο
Βούτυρο
Ελαιόλαδο
Διαδικασία
1. Ξεκινήστε να κόβετε το λουκάνικο σε κομμάτια. Έπειτα, το σοτάρετε στο τηγάνι με μια κουταλιά της σούπας λάδι και 1 κ. γλυκού βούτυρο. Μετά από 3 λεπτά προσθέτετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 3-4 λεπτά.
2. Στην συνέχεια ρίχνετε σε ένα μπολ τους κρόκους και προσθέτετε 3 κουταλιές της σούπας τυρί πεκορίνο και χτυπάτε καλά.
3. Μαγειρεύετε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ρίχνετε τα ζεστά μακαρόνια μέσα στους κρόκους και ανακατεύετε καλά.
4. Σερβίρετε μαζί με το λουκάνικο.