Η Κaizen Gaming, μία από τις μεγαλύτερες GameTech εταιρείες στον κόσμο, ανακοίνωσε τη δημιουργία του κοινωφελούς οργανισμού Kaizen Foundation. Η δράση του οργανισμού ξεκινά από την Ελλάδα με την ανακαίνιση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

«Με τα χρήματα αυτά το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης μέσα στο 2024 θα είναι ένα τελείως διαφορετικό και πολύ πιο σύγχρονο νοσοκομείο», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Υγείας.

Το συνολικό ποσό που θα διατεθεί αγγίζει τα 3,8 εκατομμυρίων ευρώ και περιλαμβάνει την ανακαίνιση χειρουργείων που αποτελούν την καρδιά του νοσοκομείου, των κλινικών του πρώτου ορόφου και του ισογείου, την προσθήκη συστημάτων πυρασφάλειας, καθώς και την ανάπλαση του εξωτερικού του χώρου.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης Ιδρυτής και Διευθύνων σύμβουλος της Kaisen Gaming δήλωσε:

«Η προσφορά της Kaizen δεν ξεκινάει σήμερα με αυτό το έργο έχει υπάρξει σημαντική και τα προηγούμενα χρόνια δεν περιμέναμε το foundation όμως σήμερα σηματοδοτείται μία καινούργια εποχή και προσδοκούμε σε μεγάλα και σημαντικά έργα τα επόμενα χρόνια και για αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τους 2,500 εργαζόμενους της kaizen που έκαναν αυτές τις δράσεις εφικτές».

Σύμφωνα με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας η χορηγία αυτή της Κaisen Gaming αποτελεί μήνυμα κοινωνικής υπευθυνότητας στην πιο ευαίσθητη κοινωνική ομάδα που είναι τα παιδιά.Πηγή