“Μόνο και μόνο για εκμετάλλευση και αντιστροφή της ουσίας…”

Την δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου το απόγευμα της Τετάρτης, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην ιστορία που έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας λίγες ώρες νωρίτερα. «Αυτό που κάνατε στη Φαίη σήμερα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ» είχε τονίσει, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος.

Επίσης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είχε κάνει και την εξής αναφορά στην οποία και θέλησε να απαντήσει η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha. «Οι άνθρωποι που έχουν τόσο σοβαρά θέματα πάσης φύσεως, πρέπει να προσπαθήσουν να τα λύσουν και οι κοντινοί τους να τους βοηθήσουν. Δεν είναι κακό να θες βοήθεια. Το κακό είναι να μην την βρίσκεις. Όλοι μπορεί να την χρειαστούμε κάποια στιγμή».

Έτσι, μέσα από μια ιστορία που ανήρτησε στα social media, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τα εξής. «Ντρέπομαι πραγματικά που «συνάδελφοι» κάνουν ψυχιατρικές γνωματεύσεις και παίζουν με θέματα ΨΥΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ μόνο και μόνο για εκμετάλλευση και αντιστροφή της ουσίας. Επικίνδυνο».

Αξίζει να σημειωθεί πως την εν λόγω ιστορία που έκανε η παρουσιάστρια αναπαρήγαγαν τόσο ο αρχισυντάκτης, Θέμης Μάλλης όσο και ο παραγωγός της εκπομπής Super Κατερίνα, Νίκος Κοκλώνης.

zappit.gr


Πηγή