Μία τρελή και ανεξήγητη κίνηση έκανε ένα κορίτσι σε μουσικό φεστιβάλ στην Μινεσότα με αποτέλεσμα να γίνει το απόλυτο viral.

Συγκεκριμένα, η Καιτλίν Στρομ την ώρα που διασκέδαζε στο φεστιβάλ, αποφάσισε να βάλει το κεφάλι της σε μία εξάτμιση, έτσι απλά για να δει αν όντως χωράει.

Οπως, λοιπόν, διηγείται η ίδια, αφού είδε την εξάτμιση, προέβη σε αυτή την χαζή πράξη, χωρίς όμως να αναλογιστεί τις συνέπειες.

«Το κεφάλι μου χωρούσε μία χαρά, αλλά όταν πήγα να το βγάλω δεν μπορούσα, γιατί είχε σφηνώσει».

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Καιτλίν έμεινε σφηνωμένη στην εξάτμιση για 45 ολόκληρα λεπτά, ενώ μόλις οι διασώστες κατάφεραν να την βγάλουν, εκείνη πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Οσο για την εξάτμιση, εκείνη χρειάστηκε να κοπεί από το αυτοκίνητο ώστε να απεγκλωβιστεί το κεφάλι της, ενώ η φωτογραφία όπου είναι σφηνωμένη κάνει τον γύρο του κόσμου.

Να σημειωθεί πως ο σερίφης Μακλέοντ που βρέθηκε στο σημείο ανέφερε πως η 19χρονη είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ πριν αποφασίσει να προχωρήσει σε αυτήν την ανεξήγητη πράξη.

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, όχι μόνο βοήθησε τους διασώστες, την ώρα που προσπαθούσαν να ξεσφηνώσουν το κεφάλι της κοπέλας, αλλά πόζαρε και μαζί της (και με την εξάτμιση) για ενθύμιο.


ΠΗΓΗ