Η Μπάγερν κινήθηκε για τον Γιούργκεν Κλοπ, όμως το μυαλό του Γερμανού είναι στη Λίβερπουλ, με την οποία και ανανέωσε μέχρι το 2026. H απίθανη ατάκα για τον Πεπ.

Η πίστη του στη Λίβερπουλ μεγάλη και για το λόγο αυτό, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα μπορούσε να αποχωριστεί τη μεγάλη του αγάπη. Η Μπάγερν προσπάθησε αρκετές φορές να πείσει τον Γερμανό τεχνικό να βρεθεί στο Μόναχο, αλλά ο 54χρονος τεχνικός δεν μπορούσε να σκεφτεί τη ζωή του μακριά από το Ανφιλντ. Παράλληλα, η πρόκληση να ηγηθεί του ισχυρότερου, πιο πλούσιου συλλόγου στη Γερμανία είναι λιγότερο ελκυστική από το «ταξίδι» που ξεκίνησε στους Reds.

«Σε ποιο σύλλογο να πάω; Το μόνο πράγμα που μπορούσα να κάνω είναι να ρωτήσω τον Πεπ (Γκουαρδιόλα) αν έχει βαρεθεί με όλες αυτές τις νίκες και να αναλάβω τη Σίτι. Αυτή είναι η ιδέα; Αυτό δεν θα λειτουργούσε, δεν θέλω να το κάνω. Θα μπορούσα να είχα πάει στην Μπάγερν μερικές φορές. Θα μπορούσα να είχα κερδίσει περισσότερους τίτλους στη ζωή μου. Δεν το έκανα. Είχα συμβόλαιο εδώ και δεν το έκανα ποτέ» τόνισε ο Κλοπ.

gazzetta.gr


Πηγή