Κοτομπουκιές με μοτσαρέλα και ντομάτα
300 γραμμάρια κοτόπουλο
8 ντομάτες
200 γρ. μοτσαρέλα
Αλάτι στη γεύση
4 κουταλιές ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
Ρίγανη
Εκτέλεση
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκίτσες και τις περνάμε στο αλεύρι. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και μαγειρεύουμε τις κοτομπουκιές μέχρι να πάρουν χρώμα. Σε αυτό το σημείο κόβουμε τις ντομάτες σε κύβους και τις προσθέτουμε στο κοτόπουλο μαζί με τη μοτσαρέλα και τη ρίγανη. Καλύπτουμε με ένα καπάκι και μαγειρεύουμε γγια δύο ή τρία λεπτά, μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα.