Υλικά:
3 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, κομμένα σε μεγάλες μπουκιές
300 γρ. λευκά μεγάλα μανιτάρια κομμένα σε 4 κομμάτια
3 πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
2 σκελίδες σκόρδου σε μικρά κομμάτια
1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε ψιλά κομμάτια
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
50 ml ελαιόλαδο
80 ml λευκό γλυκό κρασί
80 ml λευκό ξηρό κρασί
100 ml κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
Ρίχνεις το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλας και προσθέτεις το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις πιπεριές και το κοτόπουλο.
Τα σοτάρεις ανακατεύοντας διαρκώς με μια ξύλινη κουτάλα.
Όταν πάρει χρώμα το κοτόπουλο και μαλακώσουν τα υπόλοιπα υλικά ρίχνεις τα μανιτάρια και συνεχίζεις το ανακάτεμα.
Σβήνεις με τα κρασιά και συνεχίζεις το ανακάτεμα μέχρι να εξατμιστούν.
Προσθέτεις 4-5 κ.σ. νερό και το αλάτι.
Χαμηλώνεις τη φωτιά και το αφήνεις να βράσει για 5 περίπου λεπτά.
Λίγο πριν το βγάλεις από τη φωτιά προσθέτεις την κρέμα ανακατεύοντας καλά μέχρι να δέσει και προσθέτεις τον μαϊντανό.
Σερβίρεις με ρύζι ή ζυμαρικά.
Πηγή