Υλικά
1 κουβερτούρα γάλακτος 1 κ.γ. κορν φλάουερ 600 ml αποβουτυρωμένο γάλα 10 – 15 μπισκότα 3 κρόκους αυγών
Εκτέλεση
Λιώστε την κουβερτούρα μαζί με το γάλα σε ένα κατσαρολάκι. Σπάστε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και αναμείξτε τα με τους κρόκους και το κορν φλάουερ. Στη συνέχεια, ανακατεύοντας διαρκώς, προσθέστε τα στο μείγμα της κουβερτούρας και αφήστε τα όλα μαζί σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξουν, φροντίζοντας να μην φτάσουν σε σημείο κοχλασμού. Μπορείτε να σερβίρετε το μείγμα πάνω σε παγωτό ή μαζί με φρέσκα φρούτα της επιλογής σας.