Αντίθετα από όσα έδειχναν τα πρώτα στοιχεία, κάθε άλλο παρά… ερασιτέχνης ήταν ο κακοποιός που είχε εισβάλει την περασμένη Παρασκευή στο σπίτι μιας 56χρονης γυναίκας και πέρασε μια θηλιά στο λαιμό της για να υποχρεώσει την 17χρονη κόρη της να του παραδώσει 600 ευρώ

«Χαρτογραφήθηκε» πλήρως η δράση του 35χρονου «ληστή με τη θηλιά», που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και ήδη εξιχνιάστηκαν 17 κλοπές που είχε διαπράξει από τον περασμένο Ιανουάριο στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου!

Αντίθετα από όσα έδειχναν τα πρώτα στοιχεία, κάθε άλλο παρά… ερασιτέχνης ήταν ο κακοποιός που είχε εισβάλει την περασμένη Παρασκευή στο σπίτι μιας 56χρονης γυναίκας και πέρασε μια θηλιά στο λαιμό της για να υποχρεώσει την 17χρονη κόρη της να του παραδώσει 600 ευρώ. Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ως τις 26 Ιουνίου είχε διαρρήξει 17 σπίτια και είχε αρπάξει μετρητά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 65.670 ευρώ!

Μάλιστα, πριν απειλήσει να στραγγαλίσει την 56χρονη, είχε απασχολήσει με διάφορα προσχήματα μια 86χρονη γυναίκα και είχε κλέψει από το σπίτι της χρήματα και ένα κόσμημα. Σε βάρος του 35χρονου, που ήδη κατηγορείται για ληστεία, απειλή και κλοπή, σχηματίστηκε νέα δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και η προανάκριση της Ασφαλείας συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης του.

Πηγή: protothema.gr