Κυπριακή σεφταλιά
Ιδανικός μεζές για το τραπέζι σας
Υλικά για 4-6 άτομα
- 1 κιλό κιμά χοιρινό και βοδινό
- 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 4 κουταλιές αλεσμένη φρυγανιά
- Δυόσμος
- Κανέλα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Μισό ποτήρι νερό παγωμένο
- 1 μπόλια
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά πολύ καλά και αφήνουμε περίπου 2 ώρες να ενωθούν οι γεύσεις. Ξεπλένουμε καλά την μπόλια και τυλίγουμε τα σεφταλιά.
- Σιγοψήνουμε στα κάρβουνα, σε μέτρια φωτιά.
newsbeast.gr