Από τον Έβρο το γούρι του, όπως είπε, μετά τις εσωκομματικές κάλπες της ΝΔ το 2017 και τις εκλογές του 2019 άρχισε και αυτή την προεκλογική εκστρατεία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην Ορεστιάδα του δώρισαν την ποδοσφαιρική φανέλα της ομάδας της πόλης με το νούμερο 21, την ημερομηνία των εκλογών.

Ο δήμαρχος του δώρισε και μια εικόνα των αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης που γιορτάζουν ανήμερα των επερχόμενων εκλογών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέφερε επιτακτικά το δίλημμα σταθερότητα ή περιπέτειες και ακόμη πιο επιτακτικά τη σημασία της πρώτης κάλπης που θα δείξει ποιος θα κυβερνήσει όπως είπε.

«Το βλέμμα μου, η ενέργειά μου, η προσήλωσή μου είναι εστιασμένη σε μια κάλπη, σε μια ημερομηνία και αυτή είναι της 21ης Μαΐου οπου η ΝΔ θα είναι η μεγάλη νικήτρια», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Περιοδεία στα γαλάζια κάστρα της Πελοποννήσου το Άργος και την Καλαμάτα πραγματοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας. Πρώτος σταθμός το Άργος, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ακούει τα παράπονα των κατοίκων και των εμπόρων για την ακρίβεια και τα υψηλά κόστη.

«Ο κόσμος λέει πια ένα πράγμα, λέει ως εδώ. Την αδικία δεν την αντέχει ούτε ο αριστερός, ούτε ο δεξιός ούτε ο Κεντρώος», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, ισχυρό κοινωνικό και αποτελεσματικό κράτος είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Η κυβέρνηση, οι υπουργοί της και ο πρωθυπουργός ασχολούνται με την τοξικότητα, τον διχασμό, γιατί δεν έχουν επιχειρήματα, δεν έχουν απαντήσεις στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες. Δεν νοιώθουν τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες».

«Το να κατηγορεί την ΝΔ για τοξικότητα ο άνθρωπος που ανήγαγε τον πολακισμό σε επίσημη ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρόκληση στη νοημοσύνη των Ελλήνων», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Στο μπλε που χωρά πολλά χρώματα και στο κόκκινο πράσινο της Πορτογαλίας που επικαλέστηκαν Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας αντίστοιχα για να περιγράψουν το αποτέλεσμα των εκλογών, ο Νίκος Ανδρουλάκης παρουσίασε στο ίδιο φόρουμ της Λαμίας τη βαριά όπως είπε φανέλα του ΠΑΣΟΚ που πάει για το πρωτάθλημα.

Κυβέρνηση συνεργασίας έδειξε ο Νίκος Ανδρουλάκης με ισχυρό ποσοστό στο ΠΑΣΟΚ για να επαναληφθούν γεγονότα όπως οι παρακολουθήσεις, η καταδίκη Παππά και η τραγωδία στα Τέμπη.

Κλείνει κάθε περιθώριο συνεργασίας ο γραμματέας του ΚΚΕ.


Πηγή