-Ω ρε Ολυμπιακάρα! Έλα εδώ, έλα εδώ. Μπράβο! Είσαι έτοιμη για αύριο;

-Ναι, ναι

-Για το ματς! Μπράβο!

Λίγο μετά τόνισε πως το πρόγραμμα των 45 δισ. του ΣΥΡΙΖΑ αν εφαρμοζόταν θα οδηγούσε σε χρεοκοπία

«Ποτέ δεν θα γυρίσουμε πίσω στο 2015. Αυτό είναι το μήνυμα το οποίο πρέπει να τους στείλετε. Διότι δεν έχουν αλλάξει. Το περιτύλιγμα μπορεί να άλλαξε, αλλά το ψέμα, η τοξικότητα και τα «λεφτόδεντρα» παραμένουν το ίδιο χαρακτηριστικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Με κατοίκους και καταστηματάρχες μίλησε στη Σπάρτη ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος δεν αρνήθηκε το κέρασμα από μία παρέα.

«Η πρόταση μας είναι κοστολογημένη και αναγκαία», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είμαστε λοιπόν μια χώρα που δικαιούται να έχει τον άνθρωπο και τους θεσμούς – τη Δικαιοσύνη, τη Δημοκρατία – στο επίκεντρο, και την αλληλεγγύη. Κι όχι μια χώρα η οποία θα είναι ικανοποιημένη με την ατιμωρησία, την αλαζονεία και μια ακρίβεια των ολιγοπωλίων και της αισχροκέρδειας».

Για τον Αλέξη Τσίπρα ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε να τον υπουργοποιήσει ενώ για το ενδεχόμενο επιστροφής του ως ηγέτης της κεντροαριστεράς ανέφερε ότι ο πρώην πρωθυπουργός του έχει πει ότι αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει.

«Δεν πρόκειται να είναι στην κυβέρνηση ο ίδιος ως πρώην πρωθυπουργός. Είναι σημαία για τον ΣΥΡΙΖΑ και θέση του είναι κατά τη γνώμη μου, σε ένα πιο διεθνές επίπεδο».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης περιόδευσε στη Ρόδο και επισκέφτηκε το νοσοκομείο του νησιού και ενημερώθηκε από το διοικητή και το προσωπικό.

«Έπρεπε να δώσουμε ως κράτος περισσότερα χρήματα από τη στιγμή που η πανδημία αποκάλυψε ότι το ΕΣΥ δυστυχώς τα προηγούμενα χρόνια και λόγω της οικονομικής κρίσης έχει φτάσει σε ένα σημείο οριακό».

«Όποιος πραγματικά θέλει να δυναμώσει αυτό το ρεύμα αμφισβήτησης αυτής της κυρίαρχης αντιλαϊκής, αντιδραστικής πολιτικής πρέπει να ψηφίσει μόνο το ΚΚΕ», είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Η Νέα Αριστερά θα είναι παρούσα στην ευρωβουλή αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι θα είναι παρούσα στις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν τις ευρωεκλογές στη διαδικασία ανασύνθεσης και ανασυγκρότησης συνολικότερα του χώρου της Αριστεράς», είπε ο Αλέξης Χαρίτσης.

Πλέον, μπαίνουμε στο τελευταίο 10ημερο της προεκλογικής περιόδου.


Πηγή