Λαχταριστά κανελόνια με λαχανικά και φέτα

Τα κανελόνια είναι ένα ζυμαρικό πασπαρτού που μπορεί να το γεμίσετε με όσα υλικά περίσσεψαν στο ψυγείο σας! Εμείς τους δίνουμε μια πιο καλοκαιρινή γευστική νότα!

Υλικά:

Ένα κουτί κανελόνια

Μια μεγάλη κονσέρβα μανιτάρια

2 πιπεριές

2 κολοκυθάκια

2 μεγάλες ντομάτες

1 μικρό κρεμμύδι

150 γρ. Φέτα

Γάλα light

Τριμμένη φρυγανιά

Λάδι για το τσιγάρισμα

Βασιλικό

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση:

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια, τα κολοκύθια και τις πιπεριές, τα οποία τα έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια. Αφού τσιγαριστούν ρίχνουμε την ντομάτα (κομμένη σε κύβους),τον βασιλικό, αλάτι, πιπέρι και όσο νερό χρειάζεται για να βράσουν. Όταν έχει πιεί τα νερά της η γέμιση την κατεβάζουμε από το μάτι και ρίχνουμε όση φέτα θέλουμε κομμένη σε κύβους. Αφήνουμε την γέμιση να κρυώσει (για να μην σπάσουν τα κανελόνια) και γεμίζουμε τα κανελόνια.Τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ και ρίχνουμε τόσο γάλα ώστε να καλυφθούν. Τα ψήνουμε στους 200 C για μισή ώρα. Στην αρχή τα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και αφού πιούν το γάλα, τα ανοίγουμε, ρίχνουμε την φρυγανιά και τα αφήνουμε να ροδίσουν.

govastileto.gr

Πηγή