Υλικά
Ψωμί κομμένο σε φέτες ή ψωμί του τοστ
2 αβγά
200 ml γάλα
Κανέλα
Ζάχαρη
Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπήστε καλά τα αβγά, προσθέστε το γάλα και ανακατέψτε. Βουτήξτε στο μείγμα τις φέτες του ψωμιού, ενώ παράλληλα ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι. Τηγανίστε τις αβγοφέτες μέχρι να πάρουν χρώμα και ακουμπήστε τις σε ένα πιάτο καλυμμένο με απορροφητικό χαρτί για να απομακρυνθεί το πολύ λάδι και να γίνουν πιο τραγανές. Πασπαλίστε τις με ένα μείγμα από ζάχαρη και κανέλα και σερβίρετε.