Υλικά για 4 μερίδες
1κ. πατάτες
1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
1 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
1/3 φλ. ελαιόλαδο
3-4 κ.σ. πράσο, ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράστε τις πατάτες με την φλούδα τους, σε μπόλικο αλατισμένο νερό για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Για να σιγουρευτείτε τρυπήστε τις με το πιρούνι.
Στη συνέχεια στραγγίξτε τις και αφήστε τις για λίγα λεπτά να κρυώσουν μέσα σε κρύο νερό, ώστε να καθαρίζονται εύκολα.
Καθαρίστε τις έπειτα, κόψτε τις σε φέτες και ανακατέψτε με το κρεμμύδι.
Ανακατέψτε στην συνέχεια όλα τα υλικά και αλατοπιπερώστε κατά βούληση.