Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε τα ξερά κρεμμύδια χωρίς λάδι.
Κατόπιν προσθέτετε το βούτυρο με το ελαιόλαδο και μετά τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το μπέικον και τις λιαστές ντομάτες.
Βουτυρώνετε ένα ταψάκι και στρώνετε τα λαζάνια.
Κατόπιν απλώνετε λίγο από τα τριμμένα κολοκυθάκια, τα μανιτάρια, τις πιπεριές, λίγο από το μείγμα των κρεμμυδιών και από πάνω λίγο ανθότυρο.
Στη συνέχεια βάζετε δεύτερη στρώση λαζάνια, μετά ξανά τα τριμμένα κολοκυθάκια, μανιτάρια, μείγμα κρεμμυδιών και ανθότυρο.
Ακολουθεί τρίτη στρώση λαζάνια, κολοκυθάκια, μείγμα κρεμμυδιών, ανθότυρο και τέλος τέταρτη στρώση λαζάνια, λίγο από το μείγμα κρεμμυδιών που αφήσατε, λίγο ανθότυρο και από πάνω γκούντα.