Αναβάλλεται για την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, η δίκη της φρικιαστικής δολοφονίας του νεαρού Κωστή Πολύζου από την μητέρα και τον πατριό του

Ο νεαρός Κωστής Πολύζος είχε δολοφονηθεί στις 18 Φεβρουαρίου του 2011 με την μητέρα του και δράστη όπως αποδείχθηκε αργότερα να δηλώνει την εξαφάνιση του.

«Μάνα» και πατριός είχαν πάρει εν αγνοία του, δάνεια ύψους 250.000 ευρώ για να αγοράσουν ένα εξοχικό στα Ψαχούδια Χαλκιδικής και ένα φορτηγό. Νωρίτερα τον είχαν αναγκάσει να πουλήσει ένα διαμέρισμα στη Σιάτιστα, αξίας 50.000 ευρώ, που του είχε αφήσει ο φυσικός του πατέρας πριν πεθάνει. Η «μάνα», και ενώ ο Κωστής Πολύζος φερόταν εξαφανισμένος, στις 22 Ιουνίου 2011, πλαστογράφησε την υπογραφή του προκειμένου να υπαχθεί στον νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά!

Η δίκη σήμερα διακόπηκε ύστερα από την επιστολή που έστειλε η Αγγελική Νικολούλη, η οποία εξηγούσε τους λόγους τη μη παρουσίας της στην Καστοριά.

Η γνωστή δημοσιογράφος, δεν κατάφερε να παραστεί στη δίκη λόγω βλάβης του αυτοκινήτου που την μετέφερε.

Η έδρα ανακοίνωσε την αναβολή της διαδικασίας για την Πέμπτη, εκτιμώντας πως η κατάθεση της δημοσιογράφου αλλά και 2 άλλων μαρτύρων κρίνονται σημαντικές για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Μετά την αποδοχή του αιτήματος για αναβολή της δίκης, το δικαστήριο έκανε δεκτό και το αίτημα της υπεράσπισης προκειμένου να καταθέσει ο ανήλικος ετεροθαλής αδερφός του Κωστή Πολύζου.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σημαντική για την υπόθεση και σίγουρα δίνει νέα τροπή στην υπόθεση.

Με πληροφορίες από το kozanimedia.gr