Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 17χρονη Elyse Miller-Kennedy από το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας έπειτα από σοβαρό τροχαίο από το οποίο υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μόλις μια εβδομάδα πριν η νεαρή Elyse συμμετείχε στα καλλιστεία, βαδίζοντας με χάρη στην πασαρέλα και κερδίζοντας τον τίτλο «Miss World Australia».

Η 17χρονη είχε πάρει το δίπλωμά οδήγησης πέντε εβδομάδες πριν το ατύχημα και, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν ευθυνόταν εκείνη για τη σύγκρουση με το άλλο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο Γάλλοι πολίτες.

Το πρακτορείο της Elyse ξεκίνησε καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων για να βοηθήσει την οικογένεια της 17χρονης και την ίδια στον μακρύ- και δαπανηρό- δρόμο της νοσηλείας.

«Βοηθήστε την οικογένεια της Elyse Millers να ανταπεξέλθει στις πολύ δύσκολες μέρες που περνά με αγάπη και υποστήριξη, κάνοντας μια δωρεά», ανέφερε το πρακτορείο BLAK Model Management σε ανάρτηση στο Facebook, καλώντας τους φίλους του μοντέλου να κάνουν ό,τι μπορούν «για να απαλλάξουν την οικογένειά της από την ανησυχία για τα οικονομικά ώστε να μπορέσει να επικεντρωθεί στο κοριτσάκι της σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο».

australia01australia02australia03australia04australia05

 

 

newsbeast.gr