Μία μαγική βραδιά με αγαπημένες μουσικές και δυνατές ερμηνείες, χάρισαν το βράδυ της Τετάρτης στο Ηρώδειο οι Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Χατζηνάσιος και Γιώργος Θεοφάνους.

Οι τρεις σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώθηκαν για μία μοναδική συναυλία, με φιλανθρωπικό σκοπό, τα έσοδα της οποία διατέθηκαν στην ένωση «Μαζί για το παιδί».

Οι τρεις συνθέτες κάθισαν στο πιάνο και έπαιξαν αξέχαστες επιτυχίες τους, ενώ με τις φωνές τους συνόδευσαν τα διαχρονικά και αγαπημένα κομμάτια, μεταξύ άλλων, οι: Ευρυδίκη, Δημήτρης Μπάσης, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Demy, Σοφία Βόσσου, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Μάστορας, αλλά και ο Δάκης. Ένα τραγούδι μάλιστα ερμήνευσε και ο ίδιος ο Γιώργος Χατζηνάσιος, και δεν είναι άλλο από το «Με λένε Γιώργο», το οποίο -όπως είπε- ερμηνεύσει κάθε φορά διότι το έχει ως… γούρι!

Δάκης και Μίμης Πλέσσας

Σε μία ατμοσφαιρική νύχτα, κάτω από τον Αττικό ουρανό, το κοινό το οποίο είχε κατακλύσει τον χώρο, απόλαυσε διαχρονικές επιτυχίες των τριών μεγάλων Ελλήνων συνθετών.

Ανάμεσα στα κομμάτια των αγαπημένων συνθετών, που σιγοτραγούδησαν χιλιάδες κόσμου, ήταν και τα «Πόσα καλοκαίρια», «Άγγιγμα ψυχής», «Ελα να με τελειώσεις», «Οι θαλασσιές οι χάντρες», «Το άγαλμα», «Ο ανθρωπάκος», «Τις δύσκολες στιγμές», «Φεγγάρι μου», «Όλα δικά σου μάτια μου», «Καμιά φορά», «Τι θέλεις να κάνω», και πολλά πολλά άλλα…

Πλέσσας-Χατζηνάσιος-Θεοφάνους

Μίμης Πλέσσας-Μελίνα Ασλανίδου

Το απρόοπτο της βραδιάς

Με ένα απρόοπτο ξεκίνησε όμως αυτή μαγική βραδιά στο Ηρώδειο.

Όταν οι τρεις μουσικοσυνθέτες ανέβηκαν στη σκηνή, ο κ. Πλέσσας παραπάτησε, έχασε την ισορροπία του και έπεσε. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι θεατές τρόμαξαν, αλλά με τη βοήθεια του κ. Χατζηνάσιου και του κ. Θεοφάνους, σηκώθηκε αμέσως και δέχθηκε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Μάλιστα, ευχαρίστησε τους θεατές, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς αυτοσαρκάστηκε αρκετές φορές για το συγκεκριμένο περιστατικό!

Η στιγμή του ατυχήματος

Το φινάλε της βραδιάςΜπάσης-Ασλανίδου-Μάστορας-DemyDemy-Χριστοφόρου-Μάστορας-Βόσσου-Δείξιμος-Ευρυδίκη-ΑσλανίδουΓιώργος ΧατζηνάσιοςΓιώργος ΘεοφάνουςΌλοι οι καλλιτέχνες στη σκηνή

Εικόνες: NDPphotos


Πηγή