Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ξεκαθαρίζοντας τι ακριβώς συμβαίνει σχετικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν να αλλάζει η ομάδα της εκπομπής μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ακόμα, αναφέρθηκε στο πρόσωπο που θα πάρει τη θέση της στο J2US, ενώ όταν τη ρώτησαν αν θα δούμε τον Φώτη Σεργουλόπουλο καλεσμένο στην εκπομπή της, έγινε «καπνός».

«Τι εννοείται αλλαγές μπροστά και πίσω; Όχι, οι μόνες αλλαγές που είναι να κάνουμε είναι μερικά πράγματα να σφίξουν, κάποια άλλα να χαλαρώσουν. Κάποια θέματα να βγουν πιο μεγάλα, να εντάξουμε κάποια άλλα. Μικρά πραγματάκια. Δε θα γίνουν αλλαγές στα πρόσωπα. Το άκουσα και εγώ. Επικοινώνησα αμέσως με τη δουλειά γιατί δεν είναι ωραίο να ακούγονται τέτοια πράγματα ειδικά για παιδιά που κάνουν πρώτη φορά τηλεόραση. Αγχώνονται, δημιουργούνται άσχημες εντυπώσεις…» δήλωσε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Στην κριτική επιτροπή του J2US νομίζω θα είναι η Γαρμπή» σχολίασε η παρουσιάστρια.

Όταν όμως τη ρώτησαν για το αν υπάρχει πιθανότητα να δούμε τον Φώτη Σεργουλόπουλο καλεσμένο στην εκπομπή της…. είπε, «Τι ωραία που τα λες γλυκούλα μου… Γειά σας»,

govastileto.gr


Πηγή