Σάρωσε, αφήνοντας πίσω ακόμα και πρώην εκλεγμένους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Πήρε την πρώτη θέση με 1.000 ψήφους διαφορά από τον δεύτερο.

Κοντοτόλη Μαρίνα: 5.645,

Χάιδος Ιωάννης: 4.697,

Δριτσέλη Παναγιώτα: 4.586,

Σιμορέλης Χρήστος: 4.251,

Τσικρίκας Ελευθέριος: 2.206,

Χαρτοπούλου Περιστέρα (ΠΕΡΥ): 1.326

Το προφίλ της

Η Μαρίνα Κοντοτόλη είναι μία γυναίκα γνωστή στα Τρίκαλα αφού έχει 2 πετυχημένα κομμωτήρια. Είναι εκλεγμένο μέλος του Επιμελητηρίου Τρικάλων, μαραθωνοδρόμος και τέως Γενικός Γραμματέας στο Σύλλογο Δρομέων.

Ελ. επαγγελματίας, πτυχιούχος της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου. Σε ηλικία 14 ετών υποχρεώνεται να σταματήσει το σχολείο και στα 38 της, όντας μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας 2 παιδιών και ταυτόχρονα εργαζόμενη σε Τρίκαλα και Αθήνα, γράφεται στο Γενικό Εσπερινό Λύκειο για 4 χρόνια πετυχαίνοντας, το 2017, την είσοδό της στο Πανεπιστήμιο.

Η παρουσία στην ομιλία του Γιάννη Ραγκούση που με φανερό ενθουσιασμό την αγκαλιάζει πριν ανέβει στο βήμα και την χειροκροτεί όρθιος, δεν είναι τυχαία

Και οι δυο τους διατηρούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι κρύβουν την σχέση τους καθώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να προσέφερε ένα μπουκέτο λουλούδια στην Μαρίνα Κοντοτόλη στη γιορτή της το 2019ν ενώ το επόμενο καλοκαίρι βάφτισαν μαζί ένα κοριτσάκι.

Από τα δύσκολα χρόνια, στην επιτυχία

Η Μαρίνα Κοντοτόλη μετά τα δύσκολα παιδικά χρόνια, κατάφερε να τα σαρώσει όλα. Πετυχημένη επαγγελματίας, μητέρα, επιστήμονας και τώρα βουλευτίνα με την αφοσίωσή της στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα να εκφράζεται σε κάθε ευκαιρία.

«Ναι, πιστεύω βαθιά πως μια προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα μπορεί πραγματικά να αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή της πλειοψηφίας των πολιτών».

Οι δυο τους, Γιάννης Ραγκούσης και Μαρίνα Κοντοτόλη, μέχρι τώρα κρατούσαν, όπως θα επισημάνουν τα ΜΜΕ, χαμηλό προφίλ

«Κοντολογίς, δεν ήθελαν να ‘αυτοδιαφηµιστούν’ ως ο µμεγάλος έρωτας στον χώρο της πολιτικής πιάτσας, για να µη θεωρηθεί πως χρησιμοποιούν την προσωπική τους ζωή για να προβληθούν».

Τώρα πια οι δύο εκλεγμένοι του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθούν πλάι πλάι και στα βουλευτικά έδρανα.


Πηγή