Δεν πίστευαν στα μάτια τους νοσηλευτές του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί που τα ξημερώματα της εθνικής μας επετείου, κλήθηκαν για να μεταφέρουν σε νοσοκομεία τουλάχιστον 10 δεκαπεντάχρονους μαθητές, οι οποίοι είχαν σωριαστεί σε πεζοδρόμιο της λεωφόρου Κηφισίας, έξω από μεγάλο κλαμπ στο Μαρούσι.

Η ενημέρωση αστυνομίας και ΕΚΑΒ έγινε από τη μητέρα ενός από τους λιπόθυμους μαθητές, που ανησύχησε καθώς ο γιος της δεν απαντούσε στις επανειλημμένες κλήσεις.
Το ένα παιδί μάλιστα ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση, έχοντας απολέσει πλήρως την επαφή του με το περιβάλλον κι εκφράστηκαν φόβοι για την εξέλιξη της υγείας του καθώς είχε παραληφθεί σε κωματώδη κατάσταση. Ευτυχώς όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν καλά για την υγεία του παιδιού και για την αγωνία της οικογένειας του.

Για την υπόθεση γίνεται έρευνα από το ανηλίκων της ασφάλειας, ενώ έχουν ληφθεί δείγματα για να εξεταστεί μεταξύ άλλων η ποιότητα του αλκοόλ που κατανάλωσαν οι ανήλικοι και το αν ήταν νοθευμένο.
Το πάρτι είχε διοργανωθεί μεταξύ των μαθητών 3 σχολείων των βορείων προαστίων, με την ευκαιρία της αργίας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Πηγή: bloko.gr