Έως την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου υποβάλλονται οι αιτήσεις συμμετοχής στις εισαγωγικές εξετάσεις της Ανώτερης Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης, για το έτος 2018-2019. Αυτό σύμφωνα με το νέο νομοθετικό πλαίσιο που ψηφίστηκε πρόσφατα και αφορά σε όλες τις Δραματικές Σχολές.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται στο κτήριο της Σχολής (Ιπποκράτους 70), έως Παρασκευή, 13.00 με 19.00. Εναλλακτικά, οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση edu@theatro-technis.gr.

Η Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης συνεχίζει αδιάλειπτα τη λειτουργία της από το 1941, ακολουθώντας πάντα το όραμα και τη διδασκαλία του Καρόλου Κουν, με στόχο τη δημιουργία άξιων στελεχών του θεάτρου, που, στηριζόμενα στην παράδοση, να μπορούν να ανταποκριθούν στις προσκλήσεις του μέλλοντος.

Διευθυντής της Σχολής είναι ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Κωστής Καπελώνης και Διευθύντρια Σπουδών η ηθοποιός Κάτια Γέρου.

Στο ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 διδάσκουν οι: Κωστής Καπελώνης, Κάτια Γέρου, Μαριάννα Κάλμπαρη, Μάνια Παπαδημητρίου, Δημήτρης Δεγαΐτης, Μυρτώ Αλικάκη, Φώτης Μακρής, Κίμων Φιορέτος, Περικλής Μουστάκης, Σωτήρης Καραμεσίνης, Αντέλα Μέρμηγκα, Μαρίζα Τσίγκα, Χρυσηίς Λιατζιβίρη, Κατερίνα Σωτηρίου, Γιάννης Λιγνάδης, Μαρίνα Χρονοπούλου, Τώνης Λυκουρέσης, Θοδωρής Οικονόμου, Έλενα Τριανταφυλλοπούλου, Ελένη Κουτσιλαίου.y

Μαθητές της Σχολής, κατά παράδοση, συμμετέχουν σε παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις του Θεάτρου Τέχνης κι έχουν την ευκαιρία να κάνουν πρακτική άσκηση στην υποστήριξη των παραστάσεων, στη λειτουργία του Θεάτρου, στις σκηνές του Υπογείου και της Φρυνίχου.

Πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά, το έντυπο της αίτησης και τις εξετάσεις, μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στο site της Σχολής: httpheatro-technis.edu.gr

Ανωτέρα Ιδιωτική Σχολή Δραματικής Τέχνης Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, Ιπποκράτους 70 – Αθήνα
Πηγή