“Μου αρέσει πολύ μια γυναίκα να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια, το κατανοώ. Σε χωριό μεγάλωσα κι εγώ” εξηγεί η Μελίνα Ασλανίδου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μελίνα Ασλανίδου στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη αυτή την εβδομάδα. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η δημοφιλής ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στις στερεοτυπικές ερωτήσεις που δέχεται ανά διαστήματα για τον γάμο και τη δημουργία της δικής της οικογένειας.

Στις συνεντεύξεις σου συνεχίζουν να σε ρωτάνε στερεοτυπικά για τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας. Ενοχλείσαι;

Μου αρέσει πολύ μια γυναίκα να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. Το κατανοώ. Σε χωριό μεγάλωσα κι εγώ, έτσι είθισται. Έτσι λειτουργούσε πάντα η κοινωνία. Το γεγονός ότι δεν έχω κάνει οικογένεια ή ότι δεν παντρεύτηκα είναι κάτι που δεν έχω προκύψει στη ζωή μου. Δεν αισθάνθηκα ποτέ τη σιγουριά και την ασφάλεια για να το υλοποιήσω. Αν είναι να έρθει κάποια στιγμή, ακόμα και στο δικό μου χρονικό περιθώριο, ναι, μπορεί να το δεχθώ και να προχωρήσω προς αυτό. Κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Έτσι απαντώ. Καλό είναι όμως σε αυτά τα ζητήματα, επειδή είναι πολύ ευαίσθητα για την κάθε γυναίκα, να κρατάμε μια ευγενική στάση.

Πολλές διάσημες γυναίκες δηλώνουν ότι μετά τα 40 τους ένιωσαν πραγματική αυτοπεποίθηση και άνεση με το σώμα τους. Πως λειτούργησε για σένα ο χρόνος;

Ως ένας υπέροχος γιατρός, ο οποίος πλέον σου κάνει πιο συνειδητό το ταξίδι. Με ελευθερία, χαρά και πιο μεγάλη θερμότητα όσον αφορά το είναι σου. Έχουμε ένα ταμπού με τις ηλικίες. Είναι πολύ μεγάλη ευλογία να μεγαλώνει ένας άνθρωπος, γιατί δεν καταφέρνουν όλοι να μεγαλώσουν. Η γιαγιά μου, που είναι 91 χρονών και μεγάλωσε στη Σουηδία, δεν έχει τέτοια ταμπού. Με χιούμορ αντιμετωπίζουμε στην οικογένεια μου το να μεγαλώνουμε και να σκαρφαλώνουμε στην επόμενη δεκαετία.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

zappit.gr


Πηγή