Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στην εκπομπή «Ελένη». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την απόφασή του να μείνει μόνιμα στην Κύθνο, τη σύντροφο της ζωής του και το ατύχημα του γιου του.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος δήλωσε: «Οι κρουαζιέρες που κάνω άρχισαν πριν δύο χρόνια στα Φαλάσαρνα, έπειτα από πρόταση του κουμπάρου μου. Είναι ένα αντικείμενο που ξέρω καλά να το κάνω και αποφάσισα να εγκατασταθώ στην Κύθνο για το καλοκαίρι».

Για την ηθοποιία ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ανέφερε: «Η υποκριτική βασιλεύει στην καρδιά μου όπως και η φύση. Ο κόσμος που με βλέπει στο σκάφος στην αρχή είναι διστακτικός, αλλά από τα πρώτα λεπτά τον κερδίζω. Οι αγαπημένοι μου άνθρωποι με στήριξαν στην απόφασή μου να γίνω σκίπερ. Δεν υπήρχε περίπτωση η σύντροφός μου να μη με στηρίξει και να είμαι ακόμα μαζί της».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο ατύχημα του γιου του: «Γεγονότα που αφορούν την υγεία αγαπημένων μου ανθρώπων με ‘λυγίζουν’. Ο γιος μου ο Αλέξανδρος χτύπησε, αλλά με βοήθησε η Παναγία και είναι καλά. Λυγίζω, αλλά έχω την υποχρέωση να ξανασηκωθώ και να πολεμήσω και πάλι, γιατί δεν κρεμάστηκα από κανενός μεγάλου τζακιού την τύχη».

govastileto.gr


Πηγή