Να σταλεί μήνυμα σταθερότητας για μια ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη στις επικείμενες εκλογές ζήτησε από τη Κέρκυρα όπου περιόδευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Γι’ αυτό και οι εκλογές της 9ης Ιουνίου έχουν τόσο μεγάλη σημασία και γι’αυτό είμαι σίγουρος ότι και στην Κέρκυρα, και στα Ιόνια όχι απλά θα ξαναείμαστε γαλάζιοι παντού σε όλη την Ελλάδα αλλά θα πάμε ακόμα καλύτερα και από το στόχο τον οποίο έχουμε θέσει», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού, προκλήθηκε ένταση όταν άνθρωποι της ασφάλειάς του, απομάκρυναν την αδερφή των δίδυμων παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη, γεγονός που κατήγγειλε με ανάρτησή του ο πατέρας της.

Με ένα νέο Tik Tok δίκην οδοιπορικού από το πρόσφατο ταξίδι του, ο Στέφανος Κασσελάκης, ζητά η Ελλάδα να αναγνωρίσει το κράτος της Παλαιστίνης.

«Έχει φτάσει η ώρα η Ελλάδα να ακολουθήσει παράδειγμα Ισπανίας, Νορβηγίας και Ιρλανδίας και να αναγνωρίσει το κράτος της Παλαιστίνης», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στο πεντάλεπτο βίντεο περιγράφει τις εικόνες που αντίκρισε καταδίκασε τη τρομοκρατία και ζήτησε ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος δίπλα σε αυτό του Ισραήλ.

Μιλώντας στην «Μεγάλη Εικόνα», ο Νίκος Ανδρουλάκης προέβλεψε πως το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο νικητής το βράδυ των εκλογών.

«Πρέπει να υπάρξει σοβαρός αντίπαλος, προγραμματικός, αξιόπιστος, προοδευτικός. Το βλέπουν αυτό. Είμαι πολύ αισιόδοξος πως το βράδυ θα είμαστε οι νικητές των εκλογών και θα φέρουμε αποτέλεσμα που θα είναι ξανά έκπληξη», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Την ψήφο εκείνων που θέλουν να δυναμώσουν το ρεύμα αμφισβήτησης των πολιτικών της ΕΕ, ζήτησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ τα δικά τους μηνύματα στέλνουν και τα υπόλοιπα κόμματα.

«Όποιος θέλει να δυναμώσει το ρεύμα αμφισβήτησης αυτής της κυρίαρχης αντιλαϊκής πολιτικής πρέπει να ψηφίσει μόνο το ΚΚΕ. Η ψήφος στα άλλα κόμματα θα είναι χαμένη ψήφος», τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μητσοτάκη είναι αντιλαϊκή, αντικοινωνική και δεν χτυπάει την ακρίβεια», είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Χρειάζεται να υπάρξει καθολική εφαρμογή των συλλογικών συμβάσεων εργασίας έτσι ώστε να αυξηθούν πραγματικά οι μισθοί των εργαζόμενων», δήλωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος από την Νέα Αριστερά.

Βαδίζοντας στη τελική ευθεία προς τις κάλπες, η πολιτική αντιπαράθεση εντείνεται καθημερινά.


Πηγή