Η ιδέα είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα διαφορετικού τύπου κρέας, που έχει όλη τη νοστιμιά του χοιρινού, ωραίο σφιχτό ψαχνό και δεν στερείται λίπους.
Εύκολο / Προετοιμασία: 5΄ Χρόνος: 7΄
Υλικά για 8 μερίδες
2 κιλά μικρές μπριζόλες μαύρου χοίρου, πάχους 2 εκ.
χοντρό αλάτι
θυμάρι
Διαδικασία
Ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας κόψει 2 κιλά μικρές μπριζόλες, πάχους 2 εκ. Τις ψήνουμε σε δυνατή θράκα για περίπου 6-7 λεπτά από κάθε πλευρά. Σερβίρουμε με χοντρό αλάτι και θυμάρι. (Μπορούμε να προμηθευτούμε άνθη θυμαριού για πιο έντονο αποτέλεσμα.)
Πηγή