1 φλυτζάνι λάδι
3 μεγάλες πατάτες
1 μεγάλο ψάρι για βραστό
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
4 καρότα σε ροδέλες
2 ρίζες σέλινο ψιλοκομμένο
4 κλωνάρια σέλινο
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
-Καθαρίζετε και αλατοπιπερώνετε το ψάρι
-Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι
-Ρίχνετε το ψάρι, τα λαχανικά,αλάτι και πιπέρι
-Σκεπάζετε με νερό
-Αφήνετε να σιγοβράσει για 1-1 1/2 ώρα
-Σερβίρεται ζεστή