“Υπήρχε ένα κλίμα που δεν ήταν και το καλύτερο μου” εξομολογείται η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Με αφορμή την σειρά «Στα σύρματα» της ΕΡΤ, όπου και πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο, η Ντορέττα Παπαδημητρίου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Μέσα σε όλα, δε, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο κομμάτι της παρουσίασης με το οποίο καταπιάστηκε στο παρελθόν με επιτυχία αλλά και την στιγμή της εκπομπής… Survivor Πανόραμα!

Θα έμπαινες στη διαδικασία να παρουσιάσεις ξανά πρωινό πρόγραμμα;

Έχουν αλλάξει πλέον πολύ τα πρωινά σε σχέση με εκείνα που δημιουργούσαμε εμείς. Εμένα με μπερδεύει πια που από το πρωί μέχρι το βράδυ όλες οι εκπομπές συζητάνε πάνω κάτω τα ίδια πράγματα – είτε είναι ψυχαγωγική είτε κοινωνική είτε ειδησεογραφική. Μου αρέσει ο διαχωρισμός των προγραμμάτων. Αν επρόκειτο λοιπόν για μια εκπομπή αμιγώς ψυχαγωγική, για να μπορώ να την υποστηρίξω με μια ωραία ομάδα και καλή διάθεση, δεν θα το απέκλεια.

Τι θυμάσαι από το Survivor Πανόραμα;

Το Survivor Πανόραμα, επειδή είχε την ιδιαιτερότητα της αποκλειστικής θεματολογίας, με είχε κουράσει, με την έννοια του ότι συζητούσαμε μόνο ένα πράγμα. Δεν είχα τη δυνατότητα να αυτοσχεδιάσω, να είμαι ο εαυτός μου. Οπότε δεν μπορώ να πω ότι θα το έβαζα στο Top 3 των εκπομπών που έχω κάνει. Συν του ότι ακολουθούσαν και πολλά σχόλια. Στο Twitter, εκείνο το διάστημα, ανάλογα με τους παίκτες στους οποίους αναφερόμασταν, μας έβριζαν. Υπήρχε ένα κλίμα που δεν ήταν και το καλύτερο μου, δεν είναι στον χαρακτήρα μου, στην ψυχοσύνθεση μου.

zappit.gr


Πηγή