Νεό σάλο προκαλούν στις ΗΠΑ οι αποκαλύψεις για τα “ντου” που ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε στα παρασκήνια των διαγωνισμών ομορφιάς Miss USA και Miss Teen και μάλιστα όταν οι διαγωνιζόμενες ήταν ημίγυμvες ή και εντελώς γυμvές, σύμφωνα με όσα ο ίδιος παραδέχεται αλλά και αποκαλύπτουν γυναίκες που είχαν πάρει μέρος στους διαγωνισμούς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη που είχε δώσει στον Howard Stern το 2005, o Tramp αφηγείται ότι “τον “άφησαν” να μπει στα παρασκήνια των καλλιστείων, καθώς ήταν ο διοργανωτής του θεσμού εκείνη την εποχή. “Ξέρεις, είναι όλες εκεί γυμvές. Και βλέπεις αυτές τις εκπληκτικά όμορφες γυναίκες.” είχε πει ο Τραμπ.

Η Τάσα Ντίξον
Η Τάσα Ντίξον

Τις αιφνιδιαστικές επισκέψεις του δισεκατομμυριούχου στα παρασκήνια επιβεβαιώνει και η Τάσα Ντίξον η οποία ήταν 18 ετών όταν είχε πάρει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς για τη Μις Αμερική.

“Η πρώτη μας γνωριμία ήταν στην πρόβα τζενεράλε. Ημασταν ημίγυμvες και αλλάζαμε ρούχα φορώντας μόνο μπικίνι” είπε η Ντίξον και πρόσθεσε: “Μπήκε μέσα και έκοβε βόλτες, Δεν είχαμε ούτε ένα δευτερόλεπτο χρόνο να ρίξουμε μια ρόμπα ή ένα ρούχο επάνω μας. Μερικές κοπέλες ήταν τόπλες. Αλλες ήταν γυμvές.”.

Σε συνέντευξή της στο CBS η ίδια δηλώνει ότι οι συμμετέχουσες πιέστηκαν να πάνε κοντά του, να του μιλήσουν και να του δώσουν σημασία, παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν είχαν ντυθεί.

Ανάλογες καταγγελίες έχουν κάνει και τέσσερις συμμετέχουσες στα καλλιστεία Miss Teen USA του 1997 που επίσης είχε διοργανώσει ο Τραμπ. Ορισμένα από τα κορίτσια ήταν τότε 15 ετών.

Η Μαρία Μπιγάντο που είχε πάρει μέρος εκείνη τη χρονιά θυμάται: “Εβαζα το φόρεμά μου πολύ γρήγορα γιατί κυκλοφορούσε ένας άντρας ανάμεσά μας.” Οι άλλες συμμετέχουσες που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους κάνουν λόγο για “περίεργες” και “σοκαριστικές” καταστάσεις στα παρασκήνια.

Υπάρχει πάντως και μια εκ διαμέτρου αντίθετη μαρτυρία. Η Μις Καλιφόρνια Κάρι Πριτζίν που είχε πάρει μέρος στα καλλιστεία του 2001 μαζί με την Ντίξον, δηλώνει: “Το να λένε για τον Τραμπ ότι μπαίνει στα αποδυτήρια και ζητά από τις γυναίκες να τον εντυπωσιάσουν, είναι η πιο αηδιαστική κατηγορία που έχω ακούσει έως τώρα”.

Ο Ντοναλντ Τραμπ συνήθιζε να διοργανώνει και να χρηματοδοτεί τους διαγωνισμούς Miss Universe, Miss USA καιMiss Teen USA έως πέρυσι.

H Κάρι Πριτζίν που διαψεύδει τις κατηγορίες, μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ
H Κάρι Πριτζίν που διαψεύδει τις κατηγορίες, μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ