Λίγος εβδομάδες μετά την είδηση του χωρισμού της Αθηνάς Ωνάσηαπό τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, η εκπρόσωπος τύπου του Αλβάρο επιβεβαιώνει τον χωρισμό τους μιλώντας στο περιοδικό People:

«Όλοι όσοι έχουν περάσει έναν χωρισμό γνωρίζουν πόσο επώδυνο είναι. Ο Ντόντα και η Αθηνά ήταν παντρεμένοι επί 11 χρόνια και σε αυτή τη διαδρομή μοιράστηκαν τη ζωή τους, την αγάπη τους για τα άλογα, τα σπορ και την οικογένεια».

Αν και όλα συνομολογούν ότι η αιτία του χωρισμού ήταν η απιστία του Αλβάρο, η εκπρόσωπός του αρνήθηκε να το παραδεχτεί, δηλώνοντας πως οι δυο τους «διατηρούν μια εγκάρδια σχέση και θα ήθελαν να περάσουν αυτή την επώδυνη για αυτούς περίοδο όσο πιο ιδιωτικά και με σεβασμό, χωρίς να γίνουν θύματα δυσφήμισης και αβάσιμων ειδήσεων».

Την ίδια ώρα, πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού τονίζουν ότι οι απιστίες του οδήγησαν στον χωρισμό και ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά. Απλά αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

«Όταν η Αθηνά έμαθε για αυτό τον περασμένο Μάρτιο έφυγε από το σπίτι τους στο Wellington της Florida και δεν επέστρεψε. Έκτοτε εγκαταστάθηκε στο Βέλγιο» αναφέρει η μία πηγή.

Άλλη πηγή υποστηρίζει πως ο Αλβάρο έβγαινε με την αδελφή ενός άλλου ιππέα, ενώ είχε εμπλακεί και σε άλλες περιστασιακές σχέσεις. Είχε τέτοια φήμη και τα προβλήματα στο γάμο τους ήταν θέμα συζήτησης στα ιππικά event του χειμώνα.

Την ίδια ώρα και ενώ όλοι περίμεναν ότι η Αθηνά Ωνάση θα ήταν καταρρακωμένη μετά τον χωρισμό και την απιστία του Αλβάρο, εκείνη μοιάζει καλύτερα από ποτέ.

Μάλιστα, σε πρόσφατη εμφάνισή της «συνελήφθη» ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαρούμενη ενώ στο πλευρό της είχε συνέχεια έναν άνδρα, ο οποίος φημολογείται ότι ίσως είναι ο νέος άνδρας στη ζωή της.

thetoc.gr/