Ο Πορτογάλος 39χρονος τεχνικός ήθελε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και αποδέχτηκε την τεράστια πρόκληση να καθήσει στον πάγκο του θρυλικού «Ανφιλντ», στη θέση του Γιούργκεν Κλοπ, με τη διοίκηση της Λίβερπουλ να υπερδιπλασιάζει τις εβδομαδιαίες αποδοχές του.

Από τις 50 χιλιάδες λίρες που λαμβάνει από τη Σπόρτινγκ στον πάγκο των «κόκκινων» θα ξεπεράσει τις 110 χιλιάδες και μπορεί να φθάσει τις 170 χιλιάδες, με τα μπόνους για την επίτευξη αγωνιστικών στόχων στη διάρκεια του συμβολαίου του, όπως σχετικά αναφέρει ο πορτογαλικός Τύπος

Η διοίκηση της Λίβερπουλ ολοκλήρωσε τις επαφές με γραφείο εκπροσώπησης «Nomi Sports SA», που έχει ιδρυτές τους ατζέντηδες Κάρλος φαν Στράχαλεν και Ραούλ Κόστα, για συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 χρόνια με τον Αμορίμ.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι ανακοινώσεις δεν θα γίνουν άμεσα, καθώς δεν έχει κριθεί και τυπικά ο τίτλος στην Πορτογαλία. Γι’ αυτό το λόγο και ο Αμορίμ διέψευσε πως έχει συμφωνήσει με τη Λίβερπουλ, λέγοντας όμως πως στο τέλος της σεζόν θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Στο μεταξύ νέες πληροφορίες αναφέρουν πως το γραφείο των μάνατζερ του αναζητά κατοικία για τον Αμορίμ και την οικογένεια του (έχει δύο παιδιά) στο Λίβερπουλ, σε συνεργασία με ανθρώπους των «κόκκινων», ενώ έχει αποφασιστεί πως μαζί με τον Πορτογάλο τεχνικό θα παραμείνει μόνιμα στο αγγλικό λιμάνι και υπάλληλος του «Nomi», ώστε να τον βοηθήσει στην προσαρμογή του, αλλά και σε ότι χρειαστεί στο «Άνφιλντ».


ertsports.gr