Η Yamamay και ο αρχηγός της Juventus ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Η Inticom SpA υπέγραψε αποκλειστική συμφωνία με την ιταλική εταιρεία Brandsdistribution με σκοπό την πώληση των εσωρούχων CR7 του Cristiano Ronaldo σε όλα τα καταστήματα Yamamay στην Ιταλία. Η Brandsdistribution αποτελεί τμήμα της IDT SpA, παγκοσμίου ηγέτη B2B στην ηλεκτρονική διανομή ενδυμάτων και αξεσουάρ και επίσημου διανομέα της συλλογής εσώρουχων CR7 τα τελευταία χρόνια.

Όπως δήλωσε ο Carlo Tafuri, Διευθύνων Σύμβουλος της IDT Spa: «Η Brandsdistribution επίλεξε την Yamamay ως τον ιδανικό στρατηγικό εταίρο, για την ανάπτυξη του υψηλού δυναμικού της μάρκας CR7 εσωρούχων στην Ιταλία. Η πώληση της συλλογής εσώρουχων CR7 μέσα από τα καταστήματα Yamamay είναι μια απόφαση που θα μας επιτρέψει να τοποθετήσουμε και να αναπτύξουμε την σειρά εσώρουχων Cristiano Ronaldo, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ένα μεγάλο μερίδιο αγοράς, χάρη στην ευρεία κάλυψη του δικτύου της Yamamay».

Αυτή η συνεργασία δίνει στη μάρκα Yamamay και σε ολόκληρη την ομάδα μία νέα δυναμική, καθώς ο Ronaldo, με το γραμμωμένο σώμα του και την αναμφισβήτητη γοητεία του, πρεσβεύει επάξια το brand.

Η συλλογή CR7 αποτελεί μια νέα τάση στο χώρο του εσωρούχου και χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακά αθλητικά και μοντέρνα κομμάτια που προορίζονται για άνδρες που θέλουν να βρίσκονται στην κορυφή.

govastileto.gr


Πηγή