Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 23 Ιουλίου 2022 ο Ερμής από τις 08° 40’ του Λέοντα θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Δία που βρίσκεται στον Κριό. Η όψη αυτή θα μας χαρίσει επικοινωνιακή άνεση, τόσο στον προφορικό, όσο και στον γραπτό λόγο. Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας αισθανόμαστε πιο άνετα όταν συναναστρεφόμαστε με ανθρώπους που μας βλέπουν θετικά, και μας το δείχνουν.

Έτσι για να καταφέρουμε και εμείς να πλησιάσουμε τους άλλους πιο εύκολα θα χρησιμοποιήσουμε το χιούμορ και θα οπλιστούμε με τη θετική μας διάθεση.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα δημιουργικά σχέδιά σας και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Θετικά νέα θα έχετε σχετικά με μια νέα επαγγελματική συνεργασία που θα ανανεώσει την ψυχολογία σας. Ερωτικά, μια νέα γνωριμία θα σας γεμίσει χαρά και ευτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σας απασχολήσει η βελτίωση του χώρου που εργάζεστε ή που μένετε αλλά και το ευ ζην της οικογένειάς σας. Θα φροντίσετε, λοιπόν, τους ανθρώπους σας και θα βρείτε λύσεις στα όποια προβλήματα υπάρχουν δημιουργώντας ένα περιβάλλον που θα τους προκαλεί ψυχική ηρεμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάγκη σας να κοινωνικοποιηθείτε θα σας βοηθήσει να κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν ποικιλότροπα στο προσεχές μέλλον. Ορισμένοι από εσάς, ίσως και με την βοήθεια ενός φιλικού προσώπου, θα κάνετε κάποιες ενδιαφέρουσες επαγγελματικά επαφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα εκτιμηθούν, από τους ανώτερους από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχία, οι προσπάθειές σας και θα σας ανταμειφθούν, είτε υλικά, είτε ηθικά. Κάποιοι θα προχωρήσετε σε μια καινούργια επαγγελματική συνεργασία που θα έχει την δυναμική να αναβαθμίσει το εισόδημά σας.

ΛΕΩΝ

Αυτό το διάστημα είναι γεμάτο αλλαγές για εσάς οι οποίες όμως γίνονται με σκοπό να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σας. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ενδιαφέρον ταξίδι, ίσως ακόμα και στο εξωτερικό, με το ταίρι σας όπου και θα περάσετε όμορφο και δημιουργικό χρόνο μαζί του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα βρείτε έξυπνες λύσεις σε κάποια προβλήματα που είχαν προκύψει ενώ θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε και κάποιες παρελθούσες οικονομικές σας εκκρεμότητες. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε κάποιες μυστικές οικονομικές συμφωνίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας.

ΖΥΓΟΣ

Με την όψη αυτή θα έρθετε πιο κοντά, τόσο στους φίλους σας, όσο και στο ταίρι σας. Η ανάγκη σας να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί τους θα ευχαριστήσει εκτός από εσάς και αυτούς. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε σε ένα φιλικό περιβάλλον μια καινούργια αισθηματική γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα κάνετε έξυπνες κινήσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή σας και θα κάνουν πιο λειτουργική την καθημερινότητά σας. Επαγγελματικά, θα βιώσετε την επιτυχία καθώς οι δημιουργικές και έξυπνες λύσεις σας, εκτός των άλλων, θα βελτιώσουν και τη δημόσια εικόνα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα ανανεώσουν την αισιοδοξία σας και θα σας κάνουν να ατενίσετε το μέλλον με μια πιο θετική ματιά. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε μια αισθηματική γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει ενώ οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια έκτακτα εισοδήματα ή η τακτοποίηση οικονομικών θεμάτων που ήταν σε εκκρεμότητα θα βελτιώσουν το βιοτικό επίπεδο, τόσο το δικό σας, όσο και της οικογένειάς σας. Ορισμένους από εσάς θα τους απασχολήσει η αγοραπωλησία ενός οικογενειακού ακινήτου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εύνοια δέχεστε με την όψη αυτή σε ό,τι αφορά σχέσεις, συνεργασίες αλλά και μετακινήσεις. Νέοι επαγγελματικοί χώροι, καινούργιες συνεργασίες ή η θετική για εσάς τροποποίηση των όρων μιας ήδη υπάρχουσας θα σας χαροποιήσουν. Ορισμένοι θα κάνετε και ένα ταξίδι.

ΙΧΘΥΣ

Κάποιες έξυπνες κινήσεις θα σας βοηθήσουν, είτε να ξεχωρίσετε στον ήδη υπάρχων επαγγελματικό σας χώρο, είτε να κάνετε μια ενδιαφέρουσα οικονομική συμφωνία. Ορισμένους θα τους απασχολήσουν θέματα σχετικά με την βελτίωση της υγείας ή της εμφάνισής σας.

Πηγή: Myastro.gr, govastileto.gr


Πηγή