Μπορεί το πρόγραμμα τους πρίγκιπα Γουίλιαμ να είναι υπερβολικά φορτωμένο αυτούς τους μήνες και λόγω των βασιλικών του καθηκόντων και λόγω της βάπτισης του πρίγκιπα Λούις στις 9 Ιουλίου, αλλά ο ίδιος φρόντισε να βρει λίγο χρόνο για να παρακολουθήσει την Εθνική Αγγλίας στο Μουντιάλ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ λοιπόν βρέθηκε στην Ιορδανία στο πλαίσιο της περιοδείας του και παρακολούθησε τον αγώνα Αγγλία- Παναμάς μαζί με τον πρίγκιπα της Ιορδανίας, Χουσεΐν μπιν Αμπντάλα.

Ο ίδιος μάλιστα όσο ήταν στο αεροπλάνο, ζήτησε από τους φωτογράφους που βρέθηκαν μαζί του να μην κάνουν μπροστά του προβλέψεις, δείχνοντας έτσι την αγωνία του.

Οι δύο γαλαζοαίματοι παρακολούθησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στο διαμέρισμα του πρίγκιπα της Ιορδανίας στην πόλη Αμμάν, βλέποντας τον αγώνα σε μία τεράστια τηλεόραση.

Μάλιστα το σπίτι του δεν ήταν τόσο χλιδάτο και επιβλητικό όπως πολλοί θα περίμεναν, αλλά νεανικό και μοντέρνο, καθώς ο ίδιος είναι μόλις 23 ετών, έχοντας αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο του Georgetown πριν δύο χρόνια.

Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Παλάτι του Κένσινγκτον, ο Γουίλιαμ απολαμβάνει μερικές στιγμές χαλάρωσης, γελώντας και σχολιάζοντας την εξέλιξη του αγώνα με τον Ιορδανό Πρίγκιπα.

Πως άλλωστε ο ίδιος να μην φαίνεται καλοδιάθετος, αφού η ομάδα του συνέτριψε την ομάδα του Παναμά με 6-1.

Να σημειωθεί πως ο 36χρονος Δούκας του Κέμπριτζ, ο οποίος είναι και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ένωσης της Αγγλίας, ξεκίνησε μια ιστορική πενθήμερη περιοδεία της Δυτικής Όχθης.

Ο πρώτος του σταθμός ήταν η Ιορδανία, ενώ είναι το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη τόσο στο Ισραήλ όσο και στα παλαιστινιακά εδάφη.


ΠΗΓΗ