Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Κανείς δεν θα ξεχάσει ποτέ τον θρυλικό Τζο Τζάκσον. Πόσο μάλλον η εγγονή του Πάρις.

Η 20χρονη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση μετά το θάνατο του παππού της στις 27 Ιουνίου, για να μοιραστεί το πόσα σήμαινε γι’ αυτήν και να καταγράψει τις τελευταίες τους στιγμές μαζί.

«Αναπαύσου Τζόζεφ Τζάκσον» ξεκίνησε την ανάρτησή της, ποστάροντας και φωτογραφίες του. «Το να περάσω τις τελευταίες στιγμές μαζί σου, ήταν για μένα τα πάντα. Το να είμαι σε θέση να σου πω όλα όσα χρειαζόμουν να σου πω πριν από το αντίο, ήταν ευλογία».

Η Πάρις εξήγησε πως λάτρεψε όλες τις στιγμές που πέρασε μαζί του, αλλά κυρίως τις τελευταίες τους, που περιελάμβαναν αγκαλιές και ένα φιλί στο μέτωπό του για τελευταία φορά. «Αυτό σήμαινε περισσότερα για μένα από ότι θα μπορούσες να φανταστείς» έγραψε.

«Όλοι όσοι ήρθαν να σε επισκεφθούν, ήρθαν με αγάπη, σεβασμό και γεμάτοι περηφάνια για σένα» συνέχισε στο αφιέρωμα. «Περήφανοι για σένα, περήφανοι που ήταν τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου και τα δισέγγονά σου, περήφανοι που είχαν τη δύναμή σου και περήφανοι που είναι Τζάκσον. Είσαι ο πρώτος αληθινός Τζάκσον. Ο θρύλος που τα ξεκίνησε όλα. Κανείς από εμάς δεν θα ήταν τίποτε από αυτά που είναι, αν δεν ήσουν εσύ» είπε η Πάρις για τον παππού της, που πέθανε χθες σε ηλικία 89 ετών, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα «τον πιο δυνατό άνδρα που γνώρισε ποτέ».

Η Πάρις θυμήθηκε επίσης τη συμβουλή που της είχε δώσει ο Τζο όταν εκείνη ήταν παιδί, τις ιστορίες που άκουγε γι’αυτόν από τον μπαμπά της, τα ξεκαρδιστικά αστεία που της έλεγε και την υπόσχεση που της έδωσε πριν πεθάνει. «Σε έβαλα να μου υποσχεθείς πως θα με επισκέπτεσαι» είπε. «Συμφώνησες και θα το κρατήσω αυτό. Σ’ αγαπώ παππού. Τόσο μα τόσο πολύ που οι λέξεις δεν μπορούν να το περιγράψουν. Σου έχω τεράστια ευγνωμοσύνη. Σ’ ευχαριστώ για όλα. Θα σε δω στα όνειρά μου πολύ σύντομα».


Πηγή