Ο Τζάστιν Μπίμπερ έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο των ταμπλόιντς τόσο για τις εμφανίσεις του όσο και για τη συμπεριφορά του. Σίγουρα, δεν θα τον ενδιαφέρουν και πολύ τα σχόλια που έκαναν διάφοροι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για το… μουστάκι του.

Χθες, έγινε για άλλη μία φορά talk-of-the-town κι αυτό χάρη στην φωτογραφία που ανάρτησε με το νέο του μουστάκι, το οποίο και τρόμαξε τους οπαδούς του.

«Αυτό το βίντεο του Τζάστιν Μπίμπερ που τρίβει το μουστάκι του θα αποτυπωθεί στον εγκέφαλό μου για πάντα. Ω θεέ μου, χρειάζομαι μια λοβοτομή αμέσως» τουίταρε κάποιος. «Σε παρακαλώ, διέγραψε αυτό και το μουστάκι σου από παντού» είπε κάποιος άλλος, επίσης αηδιασμένος από το βίντεο του τραγουδιστή. «Ξέρω πως ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι πολύ ενθουσιασμένος που μπορεί πλέον να έχει μουστάκι, αλλά σε παρακαλώ, ξυρίσου! Αυτό το μουστάκι σε γερνάει κατά 20 χρόνια» έγραψε ένας τρίτος. Άλλοι απλά ανέφεραν ότι δείχνει «πολύ βρώμικο».

Ευτυχώς, ο Τζάστιν Μπίμπερ είχε και κάποια υποστήριξη από τους παθιασμένους οπαδούς του. «Το μουστάκι σου είναι θρυλικό, φίλε μου» έγραψε κάποιος, ενώ κάποιος άλλος τόνισε με κεφαλαία γράμματα «Ο Τζάστιν Μπίμπερ με μουστάκι είναι ο λόγος που ζω».

Ο τραγουδιστής πάντως, είναι πολύ περήφανος για την εμφάνισή του αυτή. Το 2012, όταν ήταν 18 ετών, το MTV τον ρώτησε τι θα ζητούσε από τον εαυτό του όταν θα ήταν 25 χρονών και απάντησε: «Πιθανότατα θα ζητούσα από τον 25χρονο εαυτό μου για τρίχες στο πρόσωπο. Δεν πρόκειται να βγάλω σύντομα μουστάκι ή μούσι». Μάλιστα, εξέφρασε τότε, το παράπονό του πως είχε πολύ λίγες τρίχες.

Φωτογραφίες: Splash News


Πηγή