Όσα αποκαλύπτει ο Γιώργος Λιάγκας στο περιοδικό Down Town για τις φήμες σχετικά με τρίτο πρόσωπο αλλά και η επομένη μέρα του ζευγαριού και η διαδικασία έκδοσης του διαζυγίου.

Οι φήμες για τρίτο πρόσωπο

Πολλοί πίστεψαν το σενάριο που γράφτηκε ότι ο Γιώργος είχε ξεκινήσει μια σχέση και συγκεκριμένα με μια ξανθιά από το κανάλι, η οποία στάθηκε αιτία του χωρισμού. Δεν χώρισα λόγω τρίτου προσώπου. Δεν υπάρχει καν τέτοιο θέμα. Δεν υπάρχει κανένα τρίτο πρόσωπο ούτε από τη δική μου πλευρά ούτε από την πλευρά της Φαίης. Δεν θα διέλυα τον γάμο μου για μια απιστία λέει ο Λιάγκας όταν τον ρωτούν γι’ αυτές τις φήμες, ενώ συνεργάτης του μας λέει με απόλυτο τρόπο:

Όλα αυτά περί απιστίας είναι μυθιστορήματα. Τώρα ίσως ξέρουν οι ίδιοι καλύτερα από τον καθένα πώς θα διαχειριστούν το μέλλον τους, αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι ανούσιο ακόμη και να το σχολιάσουμε.

Η επομένη μέρα

Κάνεις δεν ξέρει, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι θα συμβεί. Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο και θέλει το ζευγάρι να τονίσει με όλους τους τρόπους. Και αυτό είναι πως ο χωρισμός είναι οριστικός.

Κανένα άγχος δεν έχει ο Γιώργος. Κάποιες φορές νιώθει πιο χαρούμενος και άλλες πιο στενοχωρημένος. Δεν κρύβει τα συναισθήματά του μας λέει γνωστός του Γιώργου, που προσθέτει:

Απ’ ό,τι γνωρίζω, δεν έχουν προχωρήσει ακόμα στις διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου και δεν είναι κάτι που σχεδιάζουν να κάνουν επί του παρόντος. Είναι κάτι καθαρά διαδικαστικό, που κάποια στιγμή θα κάνουν.