Υλικά για 3 άτομα
100 γρ. φύτρα σιταριού
3 κουταλιές εβαπορέ
5 αβγά
3 κουταλιές ελαιόλαδο
Λίγο μάραθο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Χτυπάτε τα αβγά, προσθέτετε το μάραθο, το γάλα, αλάτι και πιπέρι. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και ρίχνετε τα φύτρα, ανακατεύοντας συνεχώς με μια ξύλινη κουτάλα για ένα λεπτό περίπου. Στη συνέχεια, ρίχνετε το μείγμα με τα αβγά στο τηγάνι και τα αφήνετε για 2-3 λεπτά. Γυρίζετε την ομελέτα και την αφήνετε να ψηθεί άλλο τόσο και από την άλλη πλευρά