Για τις ημέρες που θέλετε να κακομάθετε τον εαυτό σας, υπάρχει πάντα η παλιά, καλή λύση του ατομικού!
Υλικά:
1 ώριμο μήλο
1 κουταλιά καστανή ζάχαρη
1/2 κουταλιά κορν φλάουρ
1/4 από ένα κουταλάκι βανίλια
1/4 από ένα κουταλάκι κανέλα
1 κουταλιά μεγάλη granola και μία κουταλιά παγωτό
Εκτέλεση:
Πλύνε, καθάρισε και κόψε σε μικρά κομμάτια το μήλο. Βάλτο σε ένα γυάλινο ποτήρι που χρησιμοποιείς για ατομικά γλυκά.
Πασπάλισε με τη ζάχαρη, το κορν φλάουρ, τη βανίλια και τη κανέλα. Βάλε το ποτήρι σου στον φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό, μέχρι τα μήλα να μαλακώσουν. Πρόσθεσε τη granola και το παγωτό. Μπορείς να χωρίσεις το μισό μήλο στην άκρη, να βάλεις μια μικρή κουταλιά παγωτό, να προσθέσεις το υπόλοιπο μήλο άλλη μία κουταλιά παγωτό και να πασπαλίσεις με λίγο τριμμένο μπισκότο.