Μία πόλη- φάντασμα.

Το Μπαχμούτ δεν υπάρχει πια, μία πόλη κατεστραμμένη ολοσχερώς όπως δείχνουν οι εικόνες από το drone.

Ο σύμμαχος του Βλαντιμίρ Πούτιν, Ντμίτρι Μεντβέντεβ, που αρέσκεται σε βαρύγδουπες δηλώσεις, προειδοποίησε πως οποιαδήποτε απόπειρα να συλληφθεί ο Ρώσος πρόεδρος από ξένη χώρα μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο θα ισοδυναμούσε με κήρυξη πολέμου εναντίον της Ρωσίας.

«Ας φανταστούμε ότι γίνεται στ’ αλήθεια. Ο εν ενεργεία ηγέτης μιας πυρηνικής δύναμης μεταβαίνει, ας πούμε, στη Γερμανία και συλλαμβάνεται. Τι είναι αυτό; Κήρυξη πολέμου εναντίον της Ρωσίας».

Ο σύμμαχος του Ρώσου προέδρου απείλησε πάλι με πυρηνικό πόλεμο.

«Κάθε μέρα παράδοσης ξένων όπλων στην Ουκρανία φέρνει τελικά αυτή την ίδια την πυρηνική αποκάλυψη πιο κοντά».

Αναζωπυρώνονται οι θεωρίες συνωμοσίας για σωσίες του Πούτιν

Και όλα αυτά την ώρα που ένα βίντεο στα ρωσικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται viral.

Ο δημιουργός του διερωτάται ποιος κυβερνά τη Ρωσία και υποστηρίζει πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν χρησιμοποιεί σωσίες λόγω θεμάτων υγείας.

«Ποιος επισκέφτηκε τη Μαριούπολη; Ειδικοί εδώ και καιρό έχουν προσέξει τις διαφορές ανάμεσα στους σωσίες του Ρώσου προέδρου. Μια προεξοχή στον λοβό του αυτιού του Πούτιν αλλάζει συνεχώς. Όπως και μία μικρή κρεατοελιά στο πρόσωπό του. Ο ένας από τους Πούτιν έχει ευθείες ρυτίδες στο πρόσωπό του, ο άλλος έχει μικρές και διακοπτόμενες ρυτίδες. Αυτό είναι αδύνατο, ακόμα κι αν έκανε ενέσεις μπότοξ. Προφανώς, ο πιο «αδύναμος» σωσίας στάλθηκε στη Μαριούπολη. Ξέχασαν να του βάλουν το πηγούνι του Πούτιν».

Οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν την ώρα που οι μάχες στην Ουκρανία είναι λυσσαλέες.


Πηγή