Παϊδάκια με κόκκινη σάλτσα – Εύκολο και γρήγορο πιάτο για το μεσημέρι
Υλικά για 4-6 άτομα
- 100 γραμμάρια μαργαρίνη
- 2 κουταλιές της σούπας μέλι
- 160 ml Νερό
- 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε κύβους
- 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε κύβους
- 1 κρεμμύδι ξερό μέτριο, κομμένο κύβους
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1 κύβο βοδινού
- Ανάλογο αλάτι, πιπέρι
- 300 γραμμάρια κέτσαπ
- 800 γραμμάρια χοιρινά παϊδάκια
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε τα χοιρινά παϊδάκια και αλατοπιπερώστε.
- Στη συνέχεια, ρίχνετε τη μαργαρίνη σε ένα τηγάνι και τη ζεσταίνετε καλά.
- Ρίχνετε τα χοιρινά παϊδάκια στο τηγάνι και σοτάρετε για 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
- Κατόπιν, ρίχνετε όλα τα λαχανικά δηλαδή τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρετε ελαφρά, ώστε να κρατήσουν την υφή τους και τη γεύση τους.
- Εάν έχουν δημιουργηθεί πολύ λιπαρή ουσία στο τηγάνι, αφαιρέστε τη και αφήστε τόση όση χρειάζεται.
- Στη συνέχεια, ρίχνετε την κέτσαπ και το νερό.
- Προσθέτετε τον κύβο, τον διαλύετε μέσα στα υγρά της σάλτσας, ρίχνετε και το μέλι και αφήνετε όλα τα υλικά να μαγειρευτούν, έως ότου δέσει η σάλτσα.