Ένα νόστιμο, και χορταστικό πιάτο έφτιαξε σήμερα ο Απόστολος Ρουβάς στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».
Ο γνωστός σεφ έφτιαξε ογκρατέν λαχανικών με μπεσαμέλ.
Για να φτιάξετε αυτό το πιάτο θα χρειαστείτε:
250γρ. μπρόκολο
250γρ. κουνουπίδι
250 γρ. χοντροκομμένο λάχανο
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
50 γρ. βούτυρο
50 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
500ml γάλα
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κ.γλ. μοσχοκάρυδο
1 κ.γλ. σιναπόσπορο (προαιρετικά)
200 γρ. τυρί τριμμένο (γραβιέρα και κασέρι)
Τρίμα από ξερό ψωμί ή φρυγανιά τριμμένη
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:
in.gr