Ένα νόστιμο, και χορταστικό πιάτο έφτιαξε σήμερα ο Απόστολος Ρουβάς στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Ο γνωστός σεφ έφτιαξε ογκρατέν λαχανικών με μπεσαμέλ.

Για να φτιάξετε αυτό το πιάτο θα χρειαστείτε:

250γρ. μπρόκολο

250γρ. κουνουπίδι

250 γρ. χοντροκομμένο λάχανο

2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια

50 γρ. βούτυρο

50 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

500ml γάλα

1 πρέζα αλάτι

1 πρέζα φρεσκοτριμμένο πιπέρι

1 κ.γλ. μοσχοκάρυδο

1 κ.γλ. σιναπόσπορο (προαιρετικά)

200 γρ. τυρί τριμμένο (γραβιέρα και κασέρι)

Τρίμα από ξερό ψωμί ή φρυγανιά τριμμένη

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:


in.gr