Ένα άκρως θρεπτικό και φθινοπωρινό πιάτο μαγείρεψε σήμερα Τρίτη (6/10) ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Απόστολος Ρουβάς.

Έτσι, ο Απόστολος έφτιαξε Οσπριάδα με καπνιστή πάπρικα.

Για να φτιάξετε αυτό το πιάτο χρειάζεστε:

300 γρ. όσπρια ανάμεικτα

1 μεσαίο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 ολόκληρη σκελίδα σκόρδο

1 πρασο ψιλοκομμένο

1 καρότο

1 φύλλο δάφνης

Ελαιόλαδο

Καπνιστή πάπρικα

Αλάτι και πιπέρι


in.gr