Ένα άκρως θρεπτικό και φθινοπωρινό πιάτο μαγείρεψε σήμερα Τρίτη (6/10) ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Απόστολος Ρουβάς.
Έτσι, ο Απόστολος έφτιαξε Οσπριάδα με καπνιστή πάπρικα.
Για να φτιάξετε αυτό το πιάτο χρειάζεστε:
300 γρ. όσπρια ανάμεικτα
1 μεσαίο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ολόκληρη σκελίδα σκόρδο
1 πρασο ψιλοκομμένο
1 καρότο
1 φύλλο δάφνης
Ελαιόλαδο
Καπνιστή πάπρικα
Αλάτι και πιπέρι
in.gr