Μια ακόμα πολύ γευστική αλμυρή συνταγή πρότεινε ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Απόστολος Ρουβάς.

Στη συνταγή που παρουσίασε την Παρασκευή 25/9, ο Απόστολος Ρουβάς συνδυάζει τις θρεπτικές αξίες του αρακά, με την πλούσια γεύση της κρέμας γάλακτος και του μπέικον.

Ο Απόστολος Ρουβάς  αν και ασχολήθηκε με αρκετά επαγγέλματα στο παρελθόν η αγάπη του για τη μαγειρική τον κέρδισε και έτσι αποφασίστηκε να της αφιερωθεί.

Τα υλικά για 4 άτομα: 

  • 500 γρ. πένες
  • 200 γρ. καπνιστό μπέικον
  • 300 γρ. κατεψυγμένο αρακά
  • 400 ml κρέμα γάλακτος 35%
  • τριμμένη παρμεζάνα
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:


in.gr