Ένα ξεχωριστό και γευστικό πιάτο ετοίμασε ο Απόστολος Ρουβάς σήμερα Πέμπτη (1/10) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Ο σεφ μαγείρεψε σπανακοπιτάκια με φύλλο κρούστας και γλυκό τραχανά.

Για να φτιάξετε αυτό το πιάτο χρειάζεστε:

60ml ελαιόλαδο

100 γρ. κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα φρέσκα

80 γρ. πράσο ψιλοκομμένο

800 γρ. σπανάκι

Μυρώνια ψιλοκομμένα

90 γρ. τραχανά γλυκό

80 γρ. φέτα σκληρή, τριμμένη

1 αυγό

Μάραθο ψιλοκομμένο

Αλάτι-Πιπέρι

300 φύλλο κρούστας

1 αυγό χτυπημένο

20 γρ. παπαρουνόσπορο

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:


in.gr