Υλικά
1 κοκκινόψαρο
1 καρότο
2 πατάτες
1 κρεμμύδι
4 κ.σ. ρύζι καρολίνα
Σέλινο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Καθαρίστε τις πατάτες, το κρεμμύδι και το καρότο. Κόψτε τις πατάτες σε κυβάκια. Ρίξτε τα στην κατσαρόλα μαζί με το σέλινο και σκεπάστε τα με νερό, η στάθμη του οποίου θα πρέπει να είναι το πολύ δύο δάχτυλα πιο ψηλά από τα υλικά. Μεταφέρετε την κατσαρόλα σε ένα μάτι σε μέτρια φωτιά. Καθαρίστε το ψάρι και κόψτε το σε δύο κομμάτια. Αφαιρέστε τα λαχανικά από την κατσαρόλα μόλις βράσουν και ρίξτε το ψάρι. Φροντίστε να βράσει καλά αλλά να μην διαλυθεί. Έπειτα προσθέστε το λάδι, αλάτι και πιπέρι. Αφαιρέστε το ψάρι από την κατσαρόλα και ρίξτε το ρύζι. Αφού βράσει και αυτό ξαναβάλτε στην κατσαρόλα όλα τα υλικά, να πάρουν μια βράση όλα μαζί. Σερβίρετε με λίγο λεμόνι.