Υλικά

2 φύλλα σφολιάτα

500 γρ. τυρί φέτα

150-200 γρ. τυρί κίτρινο, τριμμένο

2 κ.σ. γιαούρτι

1 κ.σ. μαγιονέζα

2 μεσαία αυγά (ένα επιπλέον για το άλειμμα)

πιπέρι

ρίγανη

Μέθοδος Εκτέλεσης

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 στον αέρα

Σε ένα μπολ με τα χέρια μας σπάμε την φέτα σε μικρά κομμάτια. Στη συνέχεια ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από τα φύλλα) και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί η γέμιση

Καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα ταψί 30×40 εκ. και ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας πάνω στη λαδόκολλα.

Περιχύνουμε το μείγμα της γέμισης αφήνοντας 2 εκ. κενό στις άκρες τις σφολιάτας. Αλείφουμε με το έξτρα αυγό τις άκρες τις σφολιάτας.

Καπακώνουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και πιέζουμε τις άκρες με ένα πιρούνι να κολλήσουν τα φύλλα μεταξύ τους.

Αλείφουμε το αυγό πάνω στη δεύτερη σφολιάτα.

Ψήνουμε για 20-25 λεπτά μέχρι να χρυσαφίσει η σφολιάτα.


Πηγή