Τέσσερα υλικά που ανακατεύονται μία και μοναδική φορά με το μίξερ και κατόπιν οδηγούνται στην κατάψυξη για πάγωμα. Δεν ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό;
Υλικά για 1 κιλό παγωτό:
400 γραμμ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
397 γραμμ. (1 κουτί) ζαχαρούχο γάλα
60-80 γραμμ. κακάο (ανάλογα με το πόσο έντονη θέλουμε τη γεύση της nutella)
120 γραμμ. nutella
Εκτέλεση:
Με το μίξερ στη μεγαλύτερη ταχύτητα χτυπάμε την κρέμα γάλακτος,

μέχρι να σχηματιστούν απαλές κορυφές και να αποκτήσει παχύρρευστη μορφή, σαν γιαούρτι.
Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε διαδοχικά το ζαχαρούχο γάλα, το κακάο και τη nutella. Μόλις το μίγμα μας μοιάζει με σφιχτή μους, σταματάμε τη λειτουργία του μίξερ.
Αδειάζουμε το παγωτό σε αεροστεγές σκεύος και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 6 ώρες τουλάχιστον.
Πηγή:tsekouratoi.gr